Stemninger – 23. til 25. februar

Marianne Schønborg

23. – 25. februar ønsker vi velkommen til maleriutstillingen «Stemninger» av Marianne Schønborg. Gjennom abstrakte til mer figurative motiver tar hun for seg stemninger og opplevelser med inspirasjon fra natur og musikk. Marianne jobber intuitivt med både olje, akvarell og akryl der hun skaper bilder med kontrastfull fargebruk og røffe penselstrøk.

«Elementer fra naturen inspirerer meg, slik som dyr i bevegelse, fargesammensetninger i naturen og rytmer i trær og fjell. Jeg går sjelden ut fra en konkret ide, og lar heller uttrykket få utvikle seg etter hvert. Indre sinnsstemninger gir kraft og dybde til bildene, og preger fargebruken.»
– Marianne Schønborg

Følg arrangementet på facebook

Se også Mariannes hjemmeside:
www.schonborg.net

Åpningstider:

Fredag 23. feb: 17:00 – 21:00
(Utstillingsåpning med musikalsk innslag)

Lørdag 24. feb: 12:00 – 18:00
Søndag 25. feb: 13:00 – 18:00

Salgsutstilling
Gratis inngang