Hexagon Lanseringsutstilling 02-02.11

Thomas Falla Eriksen

Velkommen for lanseringsutstilling for Thomas Falla Eriksen sin nye bok Hexagon. Hexagon er en selvstendig oppfølger til Squidologi som kom tidligere i år. Men den kan også leses som en del av et lengre narrativ.

Som Squidologi er Hexagon et ordløst science fiction-epos på nærmere 200 sider. Og akkurat som i forgjengeren er historien en kreativ lek med konspirasjonsteorier, alternative tolkninger av teologi, og mer eller mindre innsiktsfulle tolkninger av kvantefysikk. Denne gang filosoferes det også over symboler og mytologi som er
knyttet opp imot planeten Saturn.

Men først og fremst er serien en visuell fantasi i tid og rom. Den formmessige inspirasjonen er godt plantet i gamle europeiske albumserie, og det hentes også inspirasjon fra gamle 80- tallsfilmer.

Thomas Falla Eriksen er født i 1987 og bor og arbeider i Lørenfallet i Sørum kommune. I 2015 tok han master i grafisk design og illustrasjon fra Kunsthøgskolen i Oslo. Ved siden av tegneserier jobber han med illustrasjon og billedkunst. Han debuterte i 2017 med tegneserien Den fjerde veggen. Tidligere i år debuterte han på Høstutstillingen med tegninger fra den tegneseriesyklusen Al Khemet.

Utstillingen åpner fredag 2. november, og det er mulig å kjøpe og få signert både Hexagon og Squidologi. Det blir utstilling og salg av originaltegninger fra begge bøkene. I tillegg blir det salg og utlodning av trykk fra Al Khemet-serien.

 

Følg arrangementet på facebook

Se mer av Thomas Falla Eriksens arbeider her . Om du er interessert i den nye boka hans får du tak i den her.

 

Åpningstider:

Utstillingsåpning
Fredag 02. November: 18:00 – 22:00

Lørdag 03. November: 12:30 – 18:00
Søndag 04. November: 12:30 – 18:00

Salgsutstilling
Gratis inngang